Palauta pianosi oikea sointi – Pianonvirittäjä Järvinen Pertti

Pianonvirittäjä Järvinen Pertti toimii Tampereelta käsin koko Pirkanmaan alueella sekä sopimuksesta kauempanakin. Palveluihini kuuluvat pianonviritys, -korjaus ja -huolto. Palveluiden hintoihin vaikuttavat viritettävän tai huollettavan soittimen kunto ja nykyinen vire.

Ota yhteyttä!

Palauta pianosi oikea sointi – Pianonvirittäjä Järvinen Pertti

Pianonvirittäjä Järvinen Pertti toimii Tampereelta käsin Pirkanmaalla sekä sopimuksesta kauempana. Palveluihini kuuluvat pianonviritys, -korjaus ja -huolto. Palveluiden hintoihin vaikuttavat viritettävän tai huollettavan soittimen kunto ja nykyinen vire.

Ota yhteyttä!

Palauta pianosi oikea sointi – Pianonvirittäjä Järvinen Pertti

Pianonvirittäjä Järvinen Pertti toimii Tampereelta käsin Pirkanmaalla sekä sopimuksesta kauempana. Palveluihini kuuluvat pianonviritys, -korjaus ja -huolto. Palveluiden hintoihin vaikuttavat viritettävän tai huollettavan soittimen kunto ja nykyinen vire.

Ota yhteyttä!

Palveluiden hinnat – Pianonvirittäjä Järvinen Pertti

Pianonviritykset alkaen 150 euroa.
Normaalin viritystason hinta on 150 euroa ja tasonostot kustantavat 20–30 euroa lisää. Hyvin vanhat ja muuten hankalat pianot katsotaan tapauskohtaisesti. Voit kysyä lisää palveluistani ja hinnoistani soittamalla tai jättämällä viestin yhteydenottolomakkeella.

Tutustu tarkemmin palveluihini